Lidt historie om os

 

Graverens Grøntsager startede i 2008, under navnet Østergårds Grøntsager. Carsten er lokalt kendt under navnet Graveren, så derfor gav det mening at skifte navnet i 2012, hvor vi foretog flere forandringer.

I 2008 var vi bare et lille fritidslandbrug. Vi havde begge fuldtidsjob og syntes så det var hyggeligt at lave lidt grøntsager ved siden af. Vi havde mest ærter, som vi solgte lokalt og til Fårup Sommerland. Men efter-spørgslen efter de forskellige grøntsager blev større og i 2012 tog vi springet.

I dag er Carsten fuldtidsbeskæftiget i landbruget, med lidt udearbejde i den stille tid. Annette er medhjælpende hustru med deltids arbejde.

Hos Graverens grøntsager dyrker vi vores grøntsager med omtanke for grøntsagen og vores kunder. Når guleroden sættes tidligt og under fiberdug, behøver vi ikke at sprøjte for gulerodsfluen. Når salaten plantes i muldjord i stedet for rockwool indeholder den gode næringsstoffer til dig. Når tomaten kun kan holde sig i 4 dage på køkkenbordet, er det fordi den ikke er sprøjtet til at holde sig… Det kalder vi omtanke for grøntsagen og for dig. Gode nærende grøntsager, dyrket i den danske muld, det får du når du handler hos os.

Grøntsagerne sælger vi bl.a. i vores Gårdbutik på Hirtshalsvej 17. Om sommeren har vi en bod på Østervej i Tversted, som er bemandet fra uge 27 til 32. Og så er vi på torvemarkedet i Bindslev hver lørdag i juli måned.

Som noget nyt har vi her i vinter lavet kasser med grøntsager og bragt dem ud til folk. Du bestemmer selv hvad der skal i kassen, så du får hvad du skal bruge til den kommende uge. Så den mulighed har du også.

Mangler du grøntsager til f.eks. fødselsdagen i sommerhuset, kan du altid ringe til Carsten og bestille, så er du sikker på at få det du skal brug